Web Analytics

Opoziția din Consiliul Județean a votat împotriva majorării propriilor indemnizații

de | 27.07.2017 16:02 | Actualitate

CJArgesÎn ședința Consiliului Județean de joi, 27 iulie a.c., consilierii județeni au votat, printre altele, și stabilirea indemnizației maxime lunare de care vor beneficia în perioada 1 iulie 2017 – 31 decembrie 2021.

Proiectului de hotărâre prevedea că indemnizația lunară pentru un consilier județean care participă la toate ședințele din luna respectivă va fi de maxim 10% din indemnizația președintelui Consiliului Județean, care de la 1 iulie 2017 este de 13.050 lei.
Numai că președintele Danu Manu și consilierii PSD și ALDE au fost luați prin surprindere în momentul în care proiectul de hotărâre nu a fost votat în unanimitate, cei 9 consilieri PNL și PMP prezenți în sală votând împotriva majorării propriilor indemnizații.
„Nu cred că știți ce votați!”, le-au transmis liberalilor, colegii social-democrați. „Noi considerăm că procentul de 10% maxim pe care îl propuneți este prea mare față de presiunea bugetară pe care o aducem la Consiliul Județean și vrem un procent mediu”, a motivat consilierul liberal Marius Postelnicescu votul negativ.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii