Web Analytics

Omul frumos dăruiește cu folos! Estera Stămoiu, președinta OAMGMAMR Argeș – daruri pentru micuții internați la Spitalul de Pediatrie

de | 1.06.2021 17:37 | Actualitate, Politica si Administratie

 “Haideți să recunoaștem: o carte, un creion, un copil și un profesor pot schimba lumea.“ spune Malala Yousafzay, cea mai tânără laureată a premiului Nobel.

Pornind de la acest crez și fiind ea însăși pasionată de  lectură, omul Estera Stămoiu, lider al asistenților medicali argeșeni, a făcut, în prag de 1 iunie, un dar de suflet copiilor din secția Recuperare Neuromotorie a Spitalului de Pediatrie Pitești.

 

Cunoscând valoarea faptei și a cărților, Estera Stămoiu a ales să le dăruiască, celor mai mici și mai mari pacienți, cărți ce deschid orizonturi, creioane colorate și baloane.

Cu răbdare și dragoste, Estera Stămoiu, a explicat fiecărui copil internat pe secția de Recuperare Neuromotorie, cât de important este să se apropie de lectură, cât de mult îl îmbogățește și îi folosește fiecare carte citită.

Gestul său este cu atât mai emoționant cu cât copii cu afecțiuni neuromotorii nu au posibilitatea de a se implica în foarte multe activități specifice vârstei, iar cărțile reprezintă șansa lor de a pătrunde într-un univers care le poate da aripi.

Darurile Esterei Stămoiu au fost primite cu bucurie atât de copii cât și de mămicile ce îi însoțeau și s-au întors către cea care le-a dăruit sub formă de satisfacție sufletească supremă.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii