Web Analytics

Omul de afaceri Valentin Vişoiu – o nouă tranzacţie pe piaţa de real estate din Capitală

de | 13.07.2020 11:08 | Actualitate, Economie

One United Proprieties a cumpărat clădirea de birouri Office1 din Aviaţiei de la Conarg printr-o tranzacţie de 15 milioane de euro.

Clădirea de birouri are o suprafaţă închiriabilă de 7.500 mp şi un grad de închiriere de 20% în prezent

One United Properties, cel mai activ dezvoltator de pe piaţa locală, cu 300.000 mp de birouri şi apartamente în construcţie, a cumpărat clădirea de birouri Office1 construită de Conarg, compania controlată de omul de afaceri piteştean Valentin Vişoiu, în zona Aviaţiei din Capitală. Numele clădirii a fost schimbat din Office1 în One Herăstrău Office.

„Confirmăm achiziţia clădirii de birouri. Aceasta are o valoare de 15 mil. euro şi un grad de închiriere de 20% în acest moment. Estimăm ca până la finalul anului să ajungem la un grad de ocupare de 100%“, a declarat pentru ZF.ro, Victor Căpitanu, acţionar şi cofondator al One United Properties.

Conarg, companie de construcţii controlată de omul de afaceri Valentin Vişoiu, a stagnat anul trecut la afaceri de 131 de mi­lioane de lei, potrivit date­lor publicate pe site-ul Mi­nisterului de Finanţe. Profitul raportat a fost de 1,8 milioane de lei, de peste trei ori mai mic decât cu un an în urmă. Conarg a avut în 2019 un număr mediu de 116 angajaţi.

Potrivit datelor de pe platforma de analiză a companiilor Confidas.ro, Conarg AG este deţinută de Conarg SA şi Ion Stan. La rândul ei, Conarg SA este controlată de Valentin Vişoiu, cu un pachet de 94% din acţiuni, restul fiind împărţit între Constantin Rada (5%) şi Nicolae Rebedeu (1%).

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Jaful girat de politicieni români de la ANRP, a facut din nobody Valentin Vişoiu un om de afaceri român…..adică negustor cinstit care tot fură si nu e condamnat…. asta e Romania 2020!