Web Analytics

Omul de afaceri Ion Brănescu, mesaj tulburător după moartea doctoriţei Wang

de | 27.05.2018 16:16 | Actualitate

doctorita wangDoctoriţa Xiaoguang Wang, cel mai apreciat specialist în acupunctură din România, s-a stins vineri seara din viaţă la Spitalul Judeţean Argeş. Doctoriţa era stabilită de aproape două decenii în Argeş şi colabora cu mai multe clinici, având un cabinet şi la Piteşti. Printre pacienţii săi s-au numărat Constantin Nicolescu şi Tudor Pendiuc.
Sicriul cu trupul neînsufleţit al doctoriţei Wang a fost depus duminică seara la capela Bisericii Sfânta Vineri din Piteşti. Înmormântarea va avea loc după ce vor sosi rudele din China.
Foarte mulţi oameni care au cunoscut-o pe apreciata doctoriţă au postat mesaje impresionante după decesul doctoriţei Wang. Iar cel mai tulburător mesaj a fost cel postat de către omul de afaceri Brănescu. Vi-l prezentăm mai jos integral:
„Un Om cum rar întâlnești în viață, Un Medic pentru cei cu suferințe nealintate și pentru Suflete îndurerate … Avea cuvinte potrivite și tratamente pentru toți cei aflați in suferință … Era neobosită și voluntara în a ajuta, a liniști și a vindeca… Din nefericire pentru toți cei care au fost ajutați și pentru cei care așteptau ajutorul Ei, Nobila Doamnă Doctor Chinezoaică a plecat la Divinitate pentru a continua lucrul acolo… Lumea noastră va rămâne mai săracă și neconsolata după aceasta pierdere greu de compensat … Drum lin printre stele Draga Prietenă, nu te vom uita niciodată”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Oare, daca era în București ar fi putut fi salvată? Stiu ca se asteapta multe ore până te vede un medic la urgență. De ce nu i s-a făcut un RMN pt a stabili diagnosticul fara sa bajbaie? Niciun ziar nu da informatii amănunțite daca medicii sunt de vina .

Ultimele articole