Omul de afaceri Dan Petrescu a murit într-un accident aviatic

de | 3.10.2021 20:26 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Un avion privat înmatriculat în țara noastră și pilotat de miliardarul Dan Petrescu s-a prăbușit în apropierea aeroportului Linate din Milano.
Avionul, un Pilatus PC12 înmatriculat YR-PDV, a decolat de la aeroportul Linate din Milano cu destinația Olbia, însă după un tur de aeroport s-ar fi prăbușit într-o zonă rezidențială de la sud-est de Milano și în imediata apropiere a aeroportului Linate și a unei stații de metrou, informează site-ul boardingpass.ro. La acest moment nu este clar ce a determinat prăbușirea avionului. Până la această oră, autoritățile române nu au emis nicio reacție cu privire la accidentul aviatic.

CITEȘTE ȘI: Astăzi încep extragerile pentru Loteria de Vaccinare

Miliardarul român conducea avionul monomotor cu elice, iar la bordul acestuia se aflau încă cinci persoane, printre care soția și fiul acestuia. Aceștia călătoreau spre Olbia, Sardinia, acolo unde aveau erau așteptați de mama milionarului, la casa pe care o dețineau în localitate.
Dan Petrescu, în vârstă de 68 de ani, a adus rețeaua Metro în România și avea mai multe afaceri în domeniul imobiliar. Alături de Ion Țiriac, Petrescu a organizat numeroase competiții de tenis în Germania. (A.N)

Acest articol este despre: accident,aeroport,avion,copil,deces,milano,miliardar,sotia

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

UE: Combaterea abuzului sexual online asupra copiilor
UE: Combaterea abuzului sexual online asupra copiilor

Comisia Europeană a prezentat, în ziua de 11 mai, o propunere privind un nou act legislativ al UE care să prevină și să combată abuzul sexual online asupra copiilor. Dat fiind faptul că numai în 2021 au fost raportate în întreaga lume 85 de milioane de fotografii și...

Câștigătorii de la Raliul Argeșului pe podium
Câștigătorii de la Raliul Argeșului pe podium

Raliul Argeșului a ajuns la final iar în această seară, în Piața Primăriei Pitești, a avut loc ceremonia de închidere. Pe podium au urcat piloți din toate categoriile de vârstă. Cea de a treia etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano dintr-un total de 77 de...


Loading RSS Feed