Web Analytics
scris miercuri, 24.05.2023

Trei olimpici la istorie au fost premiați la Vila Florica din Ștefănești

Trei elevi argeșeni merituoși, care au luat locuri importante la Olimpiada Națională de Istorie din această primăvară, au primit premiile „Gheorghe Brătianu”, astăzi, la Vila Florica din Ștefănești, cu ocazia aniversării celor 148 de ani de la înființarea PNL.

Trei olimpici la istorie au fost premiați la Vila Florica din Ștefănești

Primul chemat să își ridice premiul a fost Ionuț Constantin Alexandru Bold de la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” din Mioveni, care a luat locul I la Olimpiada Națională de Istorie, clasa a X-a. Profesorul lui îndrumător a fost Cornelia Țârcu.

Citește și Nicolae Ciucă, despre greva profesorilor, în Argeș: „Copiii și părinții să nu fie victimele acestui demers”

Premiat a fost și Ionuț Alberto Alecu de la Colegiul Național „Zinca Golescu” din Pitești, care a obținut locul al II-lea tot la Olimpiada Națională de Istorie, clasa a XII-a. Profesorul lui îndrumător a fost Nina Brebeanu. Alt tânăr premiat a fost Ștefan Belu, elev de la Liceul „Iulia Zamfirescu” Mioveni, care a obținut mențiune la Olimpiada Națională de Istorie, clasa a X-a. Cei trei elevi au fost felicitați și aplaudați de Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș, premierul Nicolae Ciucă și de toți cei prezenți.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *