Web Analytics

Oamenii de afaceri greci, interesaţi să investească în Argeş

de | 21.04.2018 10:50 | Actualitate

greci la cjSâmbătă, 21 aprilie, președintele CJ Argeș, Dan Manu, și vicepreședintele Simona Brătulescu au primit vizita unei delegații oficiale din Grecia, din regiunea Nikaia Renti. Delegația a fost condusă de către Ioannis Markos, consilierul economic şi comercial al Ambasadei Greciei în România și primarul George Ioakemidis, care este și președintele Asociației Regionale a Municipalităților din Attica, și a fost formată din oameni de afaceri și de cultură, medici și jurnaliști.
În urma discuțiilor purtate s-a decis ca pe viitor să fie organizate întâlniri directe între oamenii de afaceri din zona Nikaia Renti și Argeș, vizând domeniul turismului și cel economic, precum și domeniul cultural, respectiv să se realizeze mai multe schimburi bilaterale culturale. De altfel, Grecia a fost prezentă la majoritatea edițiilor Festivalului Internațional de Folclor “Carpați” iar în acest an va participa cu un cor profesionist și la Festivalul Internațional de Muzică Corală “D.G. Kiriac”.
Oficialii greci au ținut să precizeze că au fost plăcut impresionați de Argeș dar și de economia județului, mult mai dezvoltată, în opinia lor, decât multe zone din Grecia.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii