Web Analytics

O școală din Argeș primește tablete pentru elevii fără posibilități financiare în cadrul programului Digitaliada

de | 1.05.2020 11:42 | Actualitate

Pe perioada suspendării cursurilor, 16.500 de elevi și peste 3.900 de profesori din 645 de școli continuă procesul educațional în secțiunea Învățare și testare online, lansată în cadrul hub-ului online de resurse educaționale deschise la sfârșitul anului 2019 pe platforma www.digitaliada.ro.
La acest moment, există deja peste 84 de lecții și 1.000 de exerciții pentru matematică, 200 de probleme de matematică pentru clasele a V-a, a VI-a, a VII-a și a VIII-a și peste 600 de teste pentru diverse materii.
Fundația Orange a lansat, împreună cu Asociația Ateliere fără Frontiere, o campanie internă de strângere de echipamente de la angajații Orange. Echipamentele colectate vor fi recondiționate și trimise în școli din comunități defavorizate, iar profesorii vor participa la webinarii gratuite în care vor învăța să utilizeze resursele și platforma Digitaliada. O școală din Argeș, și anume școala gimnazială nr. 1 Vlădești, s-a înscris în acest program și va beneficia de tablete care vor fi distribuite copiilor aflați în situații dificile, 1500 în total.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ne place continutul articolului si tema aleasa. Recent am postat si noi un articol general despre aceasta tema. Puteti vedea articolul pe