Web Analytics
scris duminică, 07.07.2024

O polițistă din Italia și-a cerut în căsătorie iubita, și ea polițistă, în timpul depunerii jurământului

Giulia Latorre și Rosy Grano, două tinere italience care sunt membre ale forțelor de ordine și sunt originare din Taranto, provincia cu același nume din Puglia, au avut parte de un moment emoționant și memorabil. Dar, să recunoaștem, mai puțin obișnuit.

O polițistă din Italia și-a cerut în căsătorie iubita, și ea polițistă, în timpul depunerii jurământului

Conform rotalianul com, Giulia, în vârstă de 30 de ani și care este fiica marinarului Massimiliano Latorre, a depus recent jurământul ca agent de poliție penitenciară la Sulmona.

Alături de ea a fost și Rosy Grano, în vârstă de 26 de ani, care lucrează ca viceinspector la Poliția de Stat din Italia și este iubita Giuliei.

Citește și Poliţiştii au depistat 600 de persoane ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen

Planul Giuliei a fost bine pus la punct. Colegii s-au așezat în două rânduri, fiecare ținând câte un trandafir galben, iar Giulia a adunat trandafirii și i-a oferit lui Rosy împreună cu un inel.

Aceasta a fost o zi de neuitat pentru Giulia și Rosy, care trăiesc de doi ani la Rimini și care acum își vor continua drumul împreună ca și cuplu.

Foto rotalianul.com

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...