Web Analytics
scris joi, 10.10.2024

O nouă galerie de artă la Câmpulung

Pentru al doilea an consecutiv toamna a fost bogată cultural la Câmulung datorită manifestărilor organizate și găzduite de Complexul Ceramus. După ce s-a încheiat pentru a treia oară Festivalul de film ”Muzica în filmul românesc”, la început de octombrie au fost expuse pe malul lacului cu nuferi indieni lucrările artiștilor plastici care au participat la a doua ediție a Taberei de Pictură.

O nouă galerie de artă la Câmpulung

Anul trecut a fost ”Expresie în culoare”, în 2024 s-a ales ”Simfonia culorilor de toamnă”, Câmpulungul primind astfel un alt omagiu prin reprezentare artistică. Iar desfășurarea taberei la care au participat membri ai Uniunii Artiștilor Plastici din România a marcat și apariția unei noi galerii de artă în Câmpulung, chiar la Ceramus, aceasta fiind denumită ”Sala Nuferilor”.
Este a doua locație de acest fel din municipiul muscelean, prima fiind Galeria „Arta” care ființează de două decenii. Și ambele locuri de expunere a creației artistice au fost amenajate de oameni de afaceri iubitori de artă, neexistând un asemenea spațiu creat și administrat de autoritățile locale.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Un roman despre câteva iubiri ale lui Zavaidoc

Citește și Filmul „Moromeții 3”, proiecție specială la Câmpulung Muscel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...