O minoră a furat o geantă cu 5000 de lei dintr-un magazin din Pitești. Bunurile au fost înapoiate în aceeași zi

de | 31.12.2021 13:09 | Actualitate

Geantă furată dintr-un magazin și predată poliției după câteva ore. O femeie de 39 de ani, în timp ce se afla într-un centru comercial din Pitești, a observat că îi lipsește geanta în care avea bunuri personale, documente și 5000 de lei. S-a întâmplat joi, 30 decembrie. Femeia i-a alertat pe polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, iar în cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform art. 228 din Codul Penal.

Citește și Peste 300 de polițiști argeșeni, la datorie de sărbători
„Din primele cercetări a rezultat că geanta ar fi fost însușită, din căruciorul de cumpărături, de către o fată ce părea a fi minoră.
Ca urmare a verificărilor efectuate, în seara aceleiași zile, în jurul orei 20:30, s-a prezentat la sediul poliției o femeie de 28 de ani, din Mălureni, împreună cu fiica acesteia, de 12 ani, care au predat bagajul respectiv, împreună cu tot ce conținea acesta.
Bunurile au fost restituite integral persoanei vătămate, iar cercetările continuă, pentru luarea măsurilor legale care se impun”, transmite IPJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii