Web Analytics
scris luni, 13.03.2023

O mașină s-a prăbușit într-o râpă în Argeș. „Șoferul este conștient, dar necooperant”

O mașină s-a răsturnat, luni, 13 martie. la Valea Sasului, în comuna Dâmbovicioara. ISU Argeș a transmis că au intervenit pompierii de la Detașamentul Câmpulung și de la Punctul de lucru Rucăr, alături de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

O mașină s-a prăbușit într-o râpă în Argeș. „Șoferul este conștient, dar necooperant”

Citește și: Video. Alte două incendii pe timp de noapte în Argeș. Atacuri de panică!

Mașina a căzut într-o râpă la aproximativ 200 metri sub nivelul șodselei. Șoferul, singurul ocupant al vehiculului, este conștient, dar necooperant – după cum ne-au informat cei de la IPJ Argeș.

Primele măsuri de acordare a primului ajutor au fost luate de un polițist din cadrul Secției Rurale Rucăr.

Update. Evenimentul „nu va fi încadrat ca accident de circulație”

Din verificările preliminare ale Poliției s-a stabilit că, bărbatul de 63 de ani, din Dâmbovicioara, s-a deplasat cu autovehiculul pe un drum extravilan, fi pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în acea râpă. El a fost transportat la o unitate medicală.

„Având în vedere rezultatul primelor verificări, privind faptul că evenimentul nu a avut originea pe un drum public, acesta nu va fi încadrat ca accident de circulație, urmând ca cercetările să fie efectuate de polițiștii Secției Rurale Rucăr, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” – a precizat IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită