Web Analytics
scris luni, 01.07.2024

O mașină a fost acroșată de tren la Merișani

În această dimineață, un accident feroviar s-a produs în localitatea argeșeană Merișani. Din primele informații, o mașină a fost acroșată de un tren personal.

O mașină a fost acroșată de tren la Merișani

„La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Pitești. De asemenea, la locul accidentului sunt prezenți și polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș, pentru cercetări. Până în momentul de față, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului, pompierii asigură măsuri PSI”, a transmis ISU Argeș.

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren

Un alt accident feroviar a avut loc sâmbătă. Un bărbat de 52 de ani a fost accidentat mortal de un tren, sâmbătă, în zona Podului Ira din Cluj-Napoca. „Două autospeciale şi un echipaj SAJ au fost alertate (…) cu privire la un incident în apropierea podului IRA unde un bărbat ar fi fost lovit de tren. În momentul sosirii echipajelor operative bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, se arată într-o informare a ISU Cluj. Poliţiştii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

Citește și: Bebeluș de 7 luni, înțepat de 30 de ori pentru o branulă. A fost deschisă o anchetă

„Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca au fost sesizaţi despre faptul că în zona podului Ira, din municipiul Cluj-Napoca, un tren care circula pe relaţia Cluj-Napoca – Bistriţa-Năsăud a accidentat o persoană. La faţa locului a fost identificată victima, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Din nefericire, bărbatul a decedat la faţa locului. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a avut loc evenimentul. Circulaţia feroviară se desfăşoară normal la această oră”, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită