Web Analytics

O fetiţă din Mioveni a impresionat la „Vocea României Junior”

de | 6.04.2017 08:38 | Cultură

16 alexia niculaeDuminică, 2 aprilie, Alexia Niculae din Mioveni a reușit o interpretare impresionantă a piesei Wrecking Ball (Miley Cyrus), în semifinala emisiunii Vocea României Junior, difuzată de PRO TV.

Wrecking Ball este o piesă foarte grea, cu treceri prin mai multe registre de tonalități. Alexia a făcut parte din echipa Innei și s-a descurcat de minune, părând foarte stăpână pe sine, ca un veritabil superstar care știe foarte bine ce are de făcut pe scenă.
Chiar dacă nu a mers în finală, performanța Alexiei este absolut remarcabilă și are mari șanse să aibă o carieră de succes în viitor.
Toți concurenţii și-au impresionat antrenorii şi le-au demonstrat că și-au meritat locul în semifinala Vocea României Junior. Doar câte un solist din fiecare echipă poate merge în marea finală. Andra, INNA şi Moga au trecut prin clipe grele până și-au ales reprezentanții.
În finală, Andra va fi reprezentată de Karina Ștefan, Inna merge mai departe cu Andrei Ciurez și Marius Moga a mizat pe talentul Maiei Malancuș.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole