Web Analytics
scris vineri, 05.07.2024

O fetiţă de doi ani a murit la câteva ore de la internare. Medicii au descoperit urme de lovituri pe corpul copilei

O fetiţă de doi ani a murit astăzi la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, la doar câteva ore după ce a fost adusă de mama ei.  Medicii au descoperit urme de lovituri pe corpul copilei și au anunțat poliția.

O fetiţă de doi ani a murit la câteva ore de la internare. Medicii au descoperit urme de lovituri pe corpul copilei

Este anchetă de amploare în Baia Mare, după ce polițiștii au fost sesizați despre faptul că aseară, mama unei fetițe de 2 ani a ajuns cu minora la unitatea de primiri urgențe pentru îngrijiri medicale.  În urma examinării, medicii au observat mai multe leziuni pe corpul fetiței și au sesizat poliția. Imediat, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Citește și: Ce mâncare se servește în spitalele din 13 țări? În România statul alocă 20 de lei pe zi pentru masa unui pacient

Din păcate, fetiţa a murit vineri dimineață la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean din Baia Mare.  În acest moment, cazul a fost preluat de un procuror criminalist, iar medicii legiști urmează să stabilească și dacă decesul minorei s-a datorat leziunilor pe care le suferise.  Totodată, cei de la Protecția Copilului au fost informați despre acest caz și ieri chiar au discutat cu mama fetiței despre acest fapt. Aceasta se pare că ar fi negat vehement faptul că și-ar fi agresat fiica. Ea a susținut în fața acestora, dar și în fața anchetatorilor, că minora ar fi căzut pe scări.  Polițiștii și criminaliștii, dar și procurorul urmează să stabilească exact ce s-a întâmplat în acest caz.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită