Web Analytics
scris joi, 26.09.2024

O femeie de 38 de ani, reţinută de DIICOT sub acuzaţia că-şi bătea copiii minori şi îi punea să cerșească

O femeie de 38 de ani a fost reţinută de DIICOT pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori în formă continuată şi exploatarea cerşetoriei. Aceasta este, de fapt, acuzată că şi-a obligat copiii, prin acte de violenţă fizică şi psihică, să cerşească în mai multe zone din Capitală. În acelaşi dosar a fost reţinut şi un bărbat, complice al femeii, potrivit realitatea.net.

O femeie de 38 de ani, reţinută de DIICOT sub acuzaţia că-şi bătea copiii minori şi îi punea să cerșească

Citește și: Polițiști răniți într-un accident rutier la Bascov

„Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în perioada 2022 – 2024, inculpata în vârstă de 38 de ani, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a fiicei şi fiului său (în prezent având vârstele de 13 şi, respectiv, 11 ani), i-a obligat, prin acte de violenţă fizică şi psihică, la practicarea cerşetoriei în folosul său material. Minorii au fost transportaţi în diverse zone din municipiul Bucureşti, inculpata însoţindu-i şi exercitând permanent controlul asupra lor, atât personal, cât şi prin intermediul celuilalt inculpat. De asemenea, în activitatea infracţională a fost implicată şi o inculpată minoră, de 16 ani, care în intervalul 2022 – 2023, alături de ceilalţi inculpaţi, a obligat una dintre victimele minore să apeleze în mod repetat la mila publicului pentru a cere ajutor material”, transmite DIICOT într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, în acest caz a fost sesizat Tribunalul Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă a doi dintre inculpaţii reţinuţi.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

CS Mioveni a fost depunctată

Dacă în sezonul trecut nu s-a pus problema de depunctare, iată că s-a întâmplat acum, oarecum...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită