Web Analytics

O familie din Mioveni va realiza cel mai mare parc acvatic din România

de | 28.11.2019 14:18 | Economie

Familia Movileanu din Mioveni, care deține hotelurile Mera din sudul litoralului, va începe în primăvara anului viitor, la Neptun, lucrările de construcție la cel mai mare parc acvatic din România și unul dintre primele cinci din Europa. Proiectul va avea o suprafață de 37 de hectare și va avea, printre altele, aqua park (12 hectare), un râu, spații comerciale, “vulcani”, zone de agrement și un hotel cu 200 de camere.
Familia Movileanu deține în sudul litoralului peste 900 de camere de hotel, toate proaspăt renovate. Valoarea proiectului se va ridica la câteva zeci de milioane de euro.
Construcția va începe în primăvara lui 2020, iar prima fază a proiectului se va încheia în mai 2022. Faza a doua, în care va fi construit hotelul, se va derula în perioada 2022-2024.
În 2014, firma Atlas Apliance Solutions din Mioveni, deținută de către familia Movileanu, a cumpărat de la THR Marea Neagră 2 hoteluri și 28 de vile din Venus, punând bazele grupului Mera, care avea să devină cel mai mare investitor din sudul litoralului. Familia Movileanu a dezvoltat la Venus un proiect de 12 milioane de euro, luând astfel naștere complexul Mera.
Marian Staicu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii