O bătrână a leşinat la UPU, aşteptând inutil să fie preluată de medici

de | 11.08.2017 15:46 | Actualitate

 spitalul Judetean
 Incidentul s-a petrecut vineri, pe holul din faţa unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piteşti. O asistentă i-ar fi recomandat bătrânei să se hidrateze şi să aştepte, cu toate că femeia anunţase că se simte extrem de rău.
 
 “Moare, domnule!”
 
Femeia a aşteptat, pe hol, să-i vină rândul, iar în cele din urmă, a leşinat.
Rudele au dus-o aproape cu forţa în UPU: “Moare, doamnă!”.
 
Incidentul nu este unul izolat la UPU – Spitalul Judeaţean de Urgenţă din Piteşti. Oamenii aşteaptă cu orele pe holuri. Pe de altă parte, conducerea spitalului reclamă insuficienţa personalului şi faptul că printre cei care se prezintă la UPU sunt şi persoane ale căror probleme medicale pot fi rezolvate în Policlinică, pentru că nu constituie urgenţe.

 Opinia publică, scandalizată

“O să ajungem să murim din cauza acestor nenorociţi….ei ne omoară cu mâna lor şi apoi vină este a noastră! Tot în acest spital am trăit şi eu o experienţă traumatizantă, când am născut pe 3 martie 2017, şi-a bătut joc anestezistul de mine, de 9 ori m-a înţepat în coloana şi mi-a atins nervul la piciorul drept de două ori şi apoi m-a anesteziat total şi m-am trezit când mă cosea… În acest spital murim cu zile!”. a scris Bianca Zamfir pe pagia de Facebook a unei paciente care a distribuit filmul incidentului de astăzi.
 
 Am încercat să obţinem un punct de vedere de la conducerea spitalului cu privire la acest incident, dar directorul unităţii nu a putut fi contactat.  

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii