Web Analytics

O asociaţie din Câmpulung îi cere vicepremierului Daniel Constantin să rezolve problema deşeurilor de la ARO

de | 2.02.2017 16:10 | Dezvăluiri

16 DanielConstantinSe împlineşte jumătatea de an de când trebuia să dispară deşeurile de pe fosta platformă ARO, dar mii de tone de substanţe încă mai sunt adăpostite într-o hală a Landmark Management, firma care deţine complexul industrial. Iar condiţiile în care sunt depozitate deşeurile şi starea recipientelor constituie motive de îngrijorare, aşa după cum subliniază Asociaţia „Salvaţi Câmpulungul şi Muscelul” într-un memoriu transmis ministrului argeşean al Mediului, vicepremierul Daniel Constantin.

Se specifică faptul că au apărut deteriorări ale containerelor în care se află deşeuri, unele nefiind nici măcar închise şi că modul de depozitare nu permite o eventuală intervenţie în cazul nedorit al unui nou incident precum incendiul din octombrie 2013.
Asociaţia, care a fost extrem de activă anul trecut prin semnalarea problemelor Muscelului şi intervenţia în rezolvarea unor cazuri sociale, îi cere ministrului Constantin să sprijine demersurile Landmark Management făcute în scopul evacuării deşeurilor, precizând faptul că o parte dintre furnizori sunt dispuşi să se ocupe de substanţele pe care le-au livrat firmei Global Eco Center în vederea neutralizării.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii