Web Analytics
scris sâmbătă, 11.11.2023

O argeşeancă de 76 de ani a dispărut de acasă! Joi spunea că a ajuns la Bucureşti

Polițiștii din Costești fac cercetări în urma unei sesizări referitoare la plecarea voluntară a unei femei în vârstă de 76 de ani, Tănase Elena.

O argeşeancă de 76 de ani a dispărut de acasă! Joi spunea că a ajuns la Bucureşti

Citeşte şi: Accident cu două victime la Morărești

Aceasta a plecat de la domiciliul din comuna argeşeană Ștefan cel Mare, joi, 9 noiembrie, cu un mijloc de transport în comun, comunicând familiei că ar fi ajuns în București, dar nu a mai putut fi contactată și nu a ajuns la destinația propusă, după cum precizează Biroul de presă al IPJ Argeş.

Polițiștii din Costești, împreună cu colegii din Rociu, o caută pe această femeie, semnalmentele fiind transmise și altor unități de poliție.

Semnalmente: 1,50-1,55 mentri înălțime, aproximativ 35-40 kg, constituție astenică, ochi albaștri, păr grizonat, de lungime medie.

Vestimentație: geacă neagră de fâș, pulover roșu, vestă roz, pantalon negru din material textil cu sclipici, purta pe cap o basma de culoare galbenă cu imprimeuri florale.

Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Costești, la numărul de telefon 0248 672 336.

Update. A fost găsită

Potrivit IPJ Argeș, femeia a fost găsită în sectorul 6 al capitalei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...