Web Analytics
scris duminică, 20.10.2024

Numărul uriaș de bilete vândute la România – Kosovo în numai două ore

Federația Română de Fotbal anunță că „peste 15.000 de bilete au fost comandate în primele două ore” pentru meciul de Liga Națiunilor cu Kosovo, programat pe 15 noiembrie 2024.

Numărul uriaș de bilete vândute la România – Kosovo în numai două ore

Sub comanda lui Mircea Lucescu, „tricolorii” au un parcurs imaculat în grupa de Liga Națiunilor. Până în acest moment, naționala României a câștigat toate cele 4 partide disputate, începând cu o victorie răsunătoare în Kosovo, 3-0.

Citește și: Campionatul European de tenis de masă: Bernadette Szocs și Sofia Polcanova au câștigat medalia de argint

Returul contra kosovarilor este programat pe 15 noiembrie și va avea loc pe Arena Națională, cel mai mare stadion al țării. FRF a început să comercializeze biletele și anunță că în primele două ore de vânzare au fost comandate „peste 15.000”.

Bilete pentru meciurile din noiembrie, cu Kosovo (15) și Cipru (18 noiembrie), pot fi achiziționate online pe site-urile biletefrf.ro și bilete.ro, dar și în aplicația mobilă Tricolorii. Biletele pentru aceste partide costă 35 de lei la peluze, respectiv 60 de lei la tribune și 300 sau 500 de lei la VIP, în funcție de zona aleasă (albastru / roșu).

FRF transmite că „la ambele meciuri, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât și la tribuna 2, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii”.

Până în acest punct al campaniei, „tricolorii” au mai disputat un singur meci acasă, pe 9 septembrie cu Lituania, scor 3-1. La partida disputată în Ghencea au asistat 28.168 de spectatori.

Citește și: FC Argeș Basketball a pierdut duelul cu CSM Oradea

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...