Web Analytics
scris joi, 08.08.2024

Număr record de argeşeni ajutaţi de Guvern

A opta parte din suma totală de bani utilizată din creditele bugetare deținute de Ministerul Muncii și Protecției Sociale în vederea acordării de ajutoare financiare unor familii și persoane singure aflate în situații deosebite este destinată argeșenilor.

Număr record de argeşeni ajutaţi de Guvern

Și este vorba despre 195.500 de lei, din 1.604.300 lei pe care Guvernul i-a împărțit unui număr de 405 beneficiari. Sunt 37 de argeșeni pe listă, un număr record al ultimului deceniu, din acest punct de vedere.
Sumele reprezentând ajutoare financiare sunt cuprinse între 2.500 și 10.000 de lei. Cei mai mulți argeșeni care beneficiază de asemenea sprijin au domiciliul în Pitești, 10 la număr, ceilalți 27 provenind din Câmpulung, Curtea de Argeș, Mioveni, Ștefănești, Băbana și Băiculești, în aceste ultime două cazuri fiind vorba de câte trei beneficiari, Godeni, Dragoslavele, Leordeni, Șuici, Cocu, Călinești, Moșoaia, Bradu, Săpata și Stoenești, cu câte unul sau doi destinatari de ajutor financiar guvernamental.
C.I. Butoiu

Citește și Preşedintele Mînzînă l-a prezentat pe noul manager al Spitalului Judeţean

Citește și Locuitorii din Valea Nandrii (Dârmănești) vor putea circula pe un drum de o calitate superioară

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...