Web Analytics
scris luni, 21.10.2024

Noutăți la Grădina Zoologică din Pitești!

Noutăți la Grădina Zoologică din Pitești!

Zona lacului din incinta Grădinii Zoologice Pitești a fost reabilitată în șapte luni. Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a efectuat luni, 21 octombrie, recepția la finalizarea lucrărilor.

A fost amenajat un alpinariu

Lucrările executate în această etapă a proiectului au inclus consolidarea malului lacului existent, amenajarea volierelor și a aleilor din zona lor (cuștile în care se țin păsările, n. redacției) și a anexelor dedicate păsărilor și amenajarea unui alpinariu (grădină botanică pentru flora alpină), care a adăugat un element educativ și estetic deosebit în cadrul Grădinii Zoologice.

Citește și Amendă 10.000 de lei. Interzis pentru românii care au copaci în curte. Ai nevoie de autorizație

Proiectul a fost demarat în luna martie 2024 și finalizat în luna octombrie. Lucrările din a doua etapă a proiectului au fost realizate de către SC DACOROM COMPANY SRL, având o valoare de 925.021,83 lei, fără TVA .

„Desfășurat pe o perioadă de 7 luni, proiectul contribuie la protejarea mediului natural și la îmbunătățirea habitatelor animalelor, zona reabilitată punând în valoare frumusețea naturii și oferind un spațiu modern, atractiv și sigur pentru toate categoriile de vizitatori”, a transmis Primăria Pitești.

Foto: Primăria Pitești Facebook

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...