Web Analytics

Nouă milioane de euro pentru reabilitarea Parcului Trivale

de | 20.01.2022 13:43 | Actualitate, Dezvăluiri, Economie, Politica si Administratie

Parcul Trivale va fi reabilitat din fonduri europene. Proiectul „Extindere și reabilitare zonă de agrement Parc Trivale” a fost întocmit și au fost depuse documentele preliminare. Obiectul general al proiectului vizează îmbunătățirea și extinderea infrastructurii din parc, dar și creșterea oportunităților de agrement și petrecere a timpului liber pentru piteșteni.
„Alături de colegii din CL Pitești, am reușit un prim pas important pentru Pădurea Trivale: demararea proiectului de modernizare și depunerea documentației în vederea accesării de fonduri europene pentru reabilitarea zonei de parc din Pădurea Trivale.

Valoarea investiției este de aproximativ 9 milioane de euro, accesați prin Programul Operațional Regional.
Proiectul se referă la modernizarea zonei de promenadă, mobilier urban nou, sistem de iluminat public cu cabluri îngropate, sistem de monitorizare video a tuturor zonelor pietonale, extinderea acestuia cu noi alei ecologice pietonale pavate cu piatră cubică naturală, noi piste pentru biciclete, locuri de joacă, zonă pentru picnic și relaxare „la iarbă verde”, pergole, foișoare, fântâni arteziene, cascadă, amenajare lac și pârâu, reabilitare poduri și podețe, statui, scenă, wifi, realizare monument poarta intrare, panou informativ prezentare istorică a parcului…”, a precizat consilierul local liberal Tiberiu Irimia (foto).

Citește și Firma fostului primar de la Corbi, în ancheta Recorder / Virgil Baciu a pus cupru aurit de 3,2 milioane euro pe acoperişul Catedralei Mântuirii Neamului

Citește și „Dl Ivănescu i-a dat 3 miliarde, în două sacoşe, doamnei Brătianu”

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii