Web Analytics
scris miercuri, 10.07.2024

Nouă locuri de joacă vor fi amenajate în Pitești

În Pitești vor fi amenajate alte nouă locuri de joacă pentru copii. Trei vor fi nou înființate și 6 vor fi modernizate de Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public.

Nouă locuri de joacă vor fi amenajate în Pitești

Miercurii, 10 iulie, a fost semnat contractul privind realizarea obiectivului de investiții „Modernizare și amenajare locuri de joacă pentru copii”.

Cele 9 locuri de joacă se află pe străzile Gh. Ionescu – Gion, Turcești, Marta Rădulescu, Făgăraș, Exercițiu, Aleea Petru Poni, Horia, Cloșca și Crișan, în Bulevardul Republicii și la Grădinița Nr.10 (str. Stejarului).

„În mai puțin de trei luni de la începerea lucrărilor, locurile de joacă vor putea fi folosite. Vor avea 5 ani perioadă de garanție și încă 5 ani perioadă cu mentenanță gratuită!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Administrația Domeniului Public va avea astfel, în administrare, 68 de locuri de joacă, din cele 80 existente în Pitești.

Citește și Bani în plus pentru absolvenții de liceu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...