Web Analytics

O nouă întorsătură în dosarul agresiunii lui Carmen Salub. Judecătoria Piteşti cere Parchetului să înceapă urmărirea penală a Laviniei Năstase

de | 7.03.2019 13:06 | Dezvăluiri

Respingând soluția de renunțare la urmărire penală a Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, magistrații piteșteni au retrimis cauza procurorilor în cazul Lavinia Năstase vs. Carmen Salub. Dosarul a fost deschis ca urmare a plângerii șefei Centrului Cultural Pitești, Carmen Salub, împotriva șefei Centrului Cultural Ștefănești, Lavinia Năstase, pentru agresiune fizică, verbală și pentru hărțuire. Judecătorii au apreciat, în ședința Camerei de Consiliu a Judecătoriei Pitești, că există interes public pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a inculpatei Năstase Lavinia Felicia, care a comis fapta penală.
„Renunțarea la urmărirea penală în condițiile de față nu poate decât să stimuleze o astfel de activitate infracțională, care este deosebit de periculoasă pentru viața persoanei vătămate. Mai mult, instanța apreciază că, prin acțiunile sale, inculpata Lavinia Năstase nu doar că a adus atingere onoarei și demnității persoanei vătămate, dar a pus în pericol și integritatea corporală a acesteia, desființând astfel soluția de neurmărire penală ca nefondată. Va desființa soluția de neurmărire și va trimite cauza la procuror pentru a începe urmărirea penală”, se arată în sentință.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii