Web Analytics

Norocul lui Mihai Leu, în maşină cu Lasconi

de | 23.09.2021 13:04 | Actualitate, Politica si Administratie

Dacă tot Universul a aflat că primărița Câmpulungului a mai dat un spectacol cu ocazia Trofeului Câmpulung 500, adică la ultima etapă de Viteză în Coastă, doar câteva planete știu că la mijloc a fost și ceva noroc. Adică a contat faptul că la volan s-a aflat Mihai Leu, nu Elena Lasconi, fiindcă cei de pe la margine de Univers nu s-au abținut să nu amintească de un incident în trafic în care a fost implicată fosta și actuala vedetă TV. La Câmpulung, nu pe traseul care mărginește barajul Râușor. Acolo unde s-a aflat și unul dintre consilierii primăriței, de zici că toți sunt băgați în viteză. Medicul Andrei Aron s-a aflat la volanul unui Subaru Impreza și s-a clasat pe locul 26. Consilier pe probleme de sănătate al primăriței, Aron nici măcar nu a încercat să se apropie de bolidul echipajului Leu-Lasconi, consecința unui asemenea gest fiind deja experimentată de cei care au avut tupeul să încerce vreun acroșaj în Primărie.
C.I.B.

Citește și USR-PLUS şi PNL conduc municipiul Câmpulung / Elena Lăsconi şi-a ales viceprimarul: pe profesorul liberal Zaharia

Citește și Primarul ”hâc, hâc..!”, parcat definitiv de Elena Lăsconi / Inginerul Ţâroiu, în sfârşit la pensie. Pe când şi senatorul Gheorghe Marin?

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii