Web Analytics

Noroc Plus. Un argeșean a câștigat peste 59.000 de lei, în Sâmbăta Mare

de | 3.05.2021 09:27 | Actualitate

De 1 mai, Loteria Română a organizat trageri speciale la Loto, iar Sâmbăta Mare le-a adus noroc mai  multor români. S-au câștigat premii totale în valoare de aproape 3 milioane de lei, conform Loteriei Române. Printre românii câștigători, s-a aflat și un argeșean, căruia norocul i-a adus peste 59 de mii de lei.

CITEȘTE ȘI Mort în noaptea de Înviere, părintele Daniil va fi înmormântat astăzi

Cel mai mare câştig a fost obţinut la Noroc Plus categoria I, în valoare de peste 1,6 milioane de lei. Biletul norocos a fost jucat la o agenţie din Iaşi. Și la categoria a II-a a jocului Noroc s-a înregistrat un câştig în valoare de peste 710.000 de lei. Biletul norocos a fost jucat în Arad. La tragerea principală Loto 6/49, la categoria a II-a, s-au înregistrat patru câştiguri a câte 59.512,20 lei.

CITESTE SI Județul Arges revine in scenariul verde

Câștigătorii au jucat variantele norocoase la agenții din Piteşti, Călăraşi, Moineşti, județul Bacău şi din sectorul 4 al Capitalei. La tragerea suplimentară Loto 6/49, tot la categoria a II-a, s-au înregistrat două câştiguri a câte 115.148,40 lei. Cele două bilete norocoase au fost jucate în Arad şi în Pârscov, județul Buzău. La tragerea principală Joker, la categoria a III-a, s-au înregistrat trei câştiguri de aproape 50.000 de lei fiecare. Premiile vor merge la Alba Iulia, Tecuci și Suceava.

Premiile mari au rămas în joc, precizează Loteria Română.

 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii