Web Analytics
scris luni, 26.08.2024

Noi informații despre câmpulungeanca dispărută în Turcia. A plecat cu un taxi spre aeroport

Noi informații despre câmpulungeanca dispărută în Turcia. A plecat cu un taxi spre aeroport

Reamintim că o femeie de 39 de ani, din Câmpulung, a dispărut de săptămâna trecută, în timpul unei excursii în Turcia. Polițiștii de investigații criminale din Argeș și cei din Câmpulung sunt în contact cu autoritățile statului turc, pentru a o găsi pe argeșeanca dispărută.

În ziua de 19 august a.c., polițiștii din Câmpulung au fost sesizați în scris cu privire la faptul că NICOLETA MELANIA TOMA, de 39 de ani, cu domiciliul în Câmpulung, aflată în vacanță pe teritoriul Turciei, a plecat voluntar de la locul de cazare, fără a reveni în țară sau a comunica cu familia.

„Din verificările efectuate până în prezent rezultă că aceasta ar fi plecat cu un taxi de la locul de cazare, din Istanbul, către aeroport, urmând să plece către România în dimineața zilei de 18 august, însă nu s-a îmbarcat, aceasta neputând fi contactată ulterior. De asemenea, aceasta nu s-ar fi îmbarcat nici ulterior, la zborul în data de 22 iulie, dată la care se termina sejurul conform programării inițiale”, a transmis poliția, luni, 26 august.

La acest moment, femeia este în continuare căutată de către polițiștii români, dar și de către autoritățile turce, fiind urmărită la nivel internațional.

Citește și Concert umanitar pentru elevul din Pitești diagnosticat cu o formă rară de cancer

Semnalmente: aproximativ 1,60 m înălțime, 60-65 de kg, ochi căprui, păr negru, lung.

Vestimentație la momentul plecării: bluză albă, fustă neagră, sandale negre, purta o geantă de umăr

Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...