Web Analytics

Triumf fără emoții pentru FC Argeș, în Austria. Au învins cu scorul de 0-2

de | 4.07.2021 09:30 | Actualitate, Sport

FC Argeș a câștigat și cel de-al doilea amical disputat în cantonamentul din Austria. Alb – violeții s-au impus cu 2-0 în confruntarea de la Vorau, cu NK Drava Ptuj, formație care activează în liga secundă din Slovenia.

Cele două goluri ale piteștenilor au fost marcate după pauză de Ișfan și Lupeta.

În testul cu slovenii, antrenorii Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi au împărțit lotul pe care l-au avut la dispoziție în două echipe pentru a da șanse tuturor jucătorilor să arate ce pot, informează pagina oficială de Facebook a echipei.

FC Argeș a deschis scorul în minutul 57 prin Alexandru Ișfan, care a reluat în plasă centrarea de manual a lui Mușat.

CITESTE SI FC Argeș va juca în primele etape cu Craiova și UTA

Alb-violeții au majorat diferența pe tabela de marcaj cu cinci minute înainte de final, prin portughezul Welo Lupeta. Lusitanul a preluat pe piept și a trimis în plasă din foarfecă.

Același Lupeta putea realiza dubla în alte două rânduri. Mai întâi șutul său din interiorul careului a fost respins în corner de portarul slovenilor, iar apoi a trimis din preluare, dar peste poartă, centrarea lui Cristi Tănase.

Următorul meci al lui FC Argeș este programat luni, 5 iulie, de la 18.30, ora României, cu campioana Serbiei, Steaua Roșie Belgrad.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii