Web Analytics

Moş Nicolae vine la Consiliul Judeţean Argeş pe 5 decembrie

de | 6.12.2018 12:56 | Actualitate

Pe 5 decembrie a.c., începând cu ora 16.30, se deschide – la Grădina de Vară – “Grădina lui Moș Nicolae”. Este o manifestare organizată de Consiliul Județean Argeș și instituțiile subordonate pentru toți copiii, mari și mici, din județul Argeș, aflată deja la cea de-a III-a ediție.
Astfel, miercuri după-amiază, în ajunul sosirii Sfântului care aduce daruri celor mici, de la ora 16.30, în centrul municipiului Pitești, la Consiliul Județean Argeș, spiridușii lui Moș Nicolae vor căuta copiii cuminți pentru a le oferi dulciuri, covrigi și nuci, dar nici cei mai năzdrăvani nu vor fi trecuți cu vederea!
Împreună vom merge la Grădina de Vară, care în această iarnă se transformă în “Grădina Moșului”, unde copii, părinți și bunici sunt așteptați cu multe surprize, de la căsuțele special amplasate, unde pot servi un ceai, ciocolată caldă, dulciuri sau chiar un vin fiert cu scorțișoară, la bradul frumos împodobit, unde își pot face fotografii cu personaje de poveste.
Tot aici, de la ora 17.00, pe scena special amenajată, vor urca personaje de poveste, însuflețite de actorii de la ”Așchiuță” ai Teatrului ”Al. Davila”, cu “Minunea lui Moș Nicolae”, și micii artiști ai Școlii Populare de Arte Pitești.
PROGRAM:
Ora 16.30 – 17.00: Parada lui Moș Nicolae, pe traseul CJ Argeș – Grădina de Vară, cu trăsura lui Moș Nicolae. OPRIRI în zonele Magazin Trivale – Biblioteca Județeană Dinicu Golescu – Grădina de Vară, unde Spiridușii lui Moș Nicolae vor împărți dulciuri copiilor aflați pe traseu și vor anima atmosfera, invitând publicul la spectacol
Ora 17.00 – 17.10: Dulciuri pentru copiii cuminți – sosirea spiridușilor lui Moș Nicolae la Grădina de Vară
Ora 17.10 – 17.30: Spectacol oferit de actorii secției ”Așchiuță” – ”Minunea lui Moș Nicolae”
Ora 17.30 – 18.30: Spectacol de colinde oferit de Școala Populară de Artă și Meserii Pitești
Ora 18.30: Surprizele lui Moș Nicolae.

De asemenea, din data de 5 decembrie până în Ajunul Crăciunului, Grădina de Vară se transformă în ”Grădina Moșului”, incinta sa fiind pavazată festiv, cu ghirlande luminoase, brad de Crăciun, ornamente, cetină și căsuțe din lemn, pentru a oferi publicului argeșean ce îi trece pragul un strop din magia sărbătorilor de iarnă. Aici vor fi susținute spectacole, serbări și alte evenimente publice, cu acces gratuit. Primele evenimente sunt deja stabilite, respectiv:
Joi, 6 decembrie, Sf. Nicolae, ora 16.00 – 17.00 – spectacol oferit de Centrul Cultural Județean Argeș
Vineri, 7 decembrie, ora 16.00 – 17.00 – spectacol oferit de Teatrul “Al. Davila”
Sâmbătă, 8 decembrie – spectacol oferit de Palatul Copiilor Pitești
Pentru perioada 9 – 23 decembrie – evenimente I.S.J. Argeș.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii