Web Analytics

Nicolae Pavelescu: PSD propune 100 de soluții pentru stabilizarea urgentă a României

de | 5.11.2021 10:32 | Actualitate, Politica si Administratie

Nicolae Pavelescu, deputat #PSD de #Argeș:

PSD propune 100 de #soluții pentru stabilizarea urgentă a țării!

Cele mai importante măsuri propuse sunt:

Accesul la medicație antivirală în farmaciile cu circuit deschis;

Constituirea unității de achiziție, stocare și distribuție a medicației specifice pacienților COVID-19;

Extinderea testării;

 

CITEȘTE ȘI: Lucrările la noul corp al Spitalului Județean de Urgență Argeș, în grafic

Asigurarea prin toate mijloacele a posibilității desfășurării cursurilor în regim fizic;

Testarea permanentă a elevilor, profesorilor si personalului nedidactic trebuie realizată săptămânal;

Redresarea economică prin măsuri de sprijin pentru mediul de afaceri;

PLAFONAREA PREȚURILOR la energie electrică, gaze, lemne de foc, combustibili folosiți la încălzirea termică pentru o perioadă de 6 luni;

Asigurarea subvenției la gigacalorie la un nivel echilibrat astfel încât să se asigure aceeași pondere în factura finală cu cea avută la luna decembrie 2020.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Masura urgenta pentru a stopa caderea economica abrupta a Romaniei este reconsiderarea notiunii de energie care trebuie enuntata ca o componenta strategica a economiei nationale si la care deciziile despre cum trebuie gestionata, sa se ia in CSAT.
    Nationalizarea urgenta a tuturor producatorilor de energie electrica si gaze naturale(acolo unde este cazul) si anchetarea de urgenta a factorilor de decizie care au permis cresterea nejustificata tehnic si economic a preturilor din sectorul energetic.
    Luarea de masuri punitive urgente mergand pana la inchisoare pe viata,impotriva acestor factori de decizie care au permis aceasta falsa liberalizare fara o pregatire a pietei interne si fara o concurenta reala.
    Lipsa cantitatilor de energie electrica si gaze naturale creata artificial doar pt. profituri imediate fabuloase sa se considere atentat la siguranta nationala iar cei vinovati sa fie considerati agresori impotriva poporului roman si economiei nationale si acuzati de cele mai grave infractiuni posibile din codul penal.
    Desfiintarea ANRE sau trecerea acestei autoritati in subordinea guvernului ca sa raspunda cineva pt. activitatea acesteia.
    Redeschiderea urgenta a minelor si inchiderea acestora atunci cand o va face Germania,Polonia sau SUA.Cum sa renunti la niste surse de energie fara sa pui nimic in loc mai ales cand stii ca ai lipsa.Asa ceva ori este sinucigas ori este tendentios.