Web Analytics

Nicolae Pavelescu: „Era un om echilibrat, care ştia ce înseamnă munca”

de | 12.05.2022 12:12 | Actualitate, Politica si Administratie

Campania „O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

„Jurnalul de Argeș” a demarat, încă din luna octombrie 2021, Campania „O stradă și un bust în Pitești pentru Constantin Stroe”, în cinstea a ceea ce a însemnat președintele DACIA și al ACAROM (Asociația Constructorilor de Automobile din România) pentru județul Argeș.
Pentru numărul de ziar de săptămâna aceasta, l-am contactat pe Nicolae Pavelescu, fost lider al Sindicatului Autoturisme Dacia și actual deputat PSD Argeș.

„Domnul Constantin Stroe a avut o contribuție importantă pentru județul Argeș și în special pentru industria auto. Am foarte multe amintiri cu dumnealui. Am lucrat împreună mai mult de 30 de ani. În viața de zi cu zi, Constantin Stroe era un om echilibrat, un om care știa ce e gluma, ce înseamnă munca, știa ce e distracția și petrecerea. Tot ce făceam, făceam împreună. L-am cunoscut foarte bine. Cred că strada potrivită care să-i poarte numele este strada Vasile Lupu, acolo unde se află casa în care Constantin Stroe a locuit” – a declarat Nicolae Pavelescu.

Citește și Dumitru Grecu: „A fost efortul aproape exclusiv al lui Constantin Stroe de a aduce Renault în România”

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti!” / ÎPS Calinic: „Iniţiativa este o idee sănătoasă şi folositoare”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *