Web Analytics
scris duminică, 22.09.2024

Nicolae Ciucă, mesaj pentru românii din diaspora după jignirile aduse de Lasconi: „Nu întotdeauna ei pot să se întoarcă acolo unde au rădăcina”

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj ferm de susținere pentru românii din diaspora, în contextul unor jigniri recente la adresa acestora aduse de Elena Lasconi.

Nicolae Ciucă, mesaj pentru românii din diaspora după jignirile aduse de Lasconi: „Nu întotdeauna ei pot să se întoarcă acolo unde au rădăcina”

Nicolae Ciucă a subliniat importanța diasporei pentru România, atât din punct de vedere economic, cât și social. „Cei care sunteți în Diaspora astăzi, meritați respectul. Când te uiți în ochii lor, al celor plecați în străinătate, vezi tristețea și durerea. Nu întotdeauna ei pot să se întoarcă acolo unde au rădăcina.”,declarat liderul PNL.

Citește și: Scandal la spital: Un bărbat s-a dezbrăcat, a înjurat asistentele și a lovit un paznic

Acesta a adus în discuție și contribuția semnificativă pe care românii din diaspora o au asupra economiei naționale. El a menționat că banii trimiși de aceștia către familiile din România, suma ajungând la 11 miliarde de euro, este egală cu absorbția fondurilor europene.

„Banii trimiși de Diaspora au fost egali cu absorbția fondurilor europene, 11 mld euro. Bani care vin din Diaspora. Cum poate cineva sa zică ceva de Diaspora din România?
Nu le-a fost ușor nici măcar să cumpere biletul să se ducă acolo, au cumpărat poate pe datorie si mare greutate si cu o durere in suflet pe care nici măcar timpul nu o poate rezolva. Vă mulțumim pentru tot ce reprezentați pentru țară!”, a completat președintele PNL.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...