Web Analytics

Nepotisme la Cadastru: directorul Radu Bănică îşi va angaja iubita la OCPI Argeş

de | 20.09.2018 14:00 | Culise

Numit din nou director la OCPI Argeș la începutul lunii iulie, deși numele său apare într-un dosar deschis de DNA pentru abuz în serviciu, Radu Bănică se pregătește să o comită din nou. Mai precis, el își va angaja iubita la Cadastru. Fostul PDL-ist convertit în membru PSD de dragul funcțiilor a reușit să obțină un post de asistent registrator principal pentru iubita sa Alexandra Oprea (în fotografie, cu pălărie). Procedura de publicare a anunțului privind viitorul post se va face în perioada următoare.
În iulie 2011, Radu Bănică și fosta sa iubită, Elena Iagăr, au fost protagoniștii unui incident violent petrecut chiar în biroul șefului OCPI Argeș. Extrem de afectată după ce a citit în Jurnalul de Argeș că iubitul ei a petrecut o vacanţă luxoasă în Dubai cu altă femeie, Elena l-a lovit cu capsatorul în cap pe Radu Bănică, iar cei doi și-au împărțit mai mulți pumni.
Legat de dosarul aflat pe rol la DNA, unul dintre cele mai izbitoare detalii este acela că bunica lui Radu Bănică, de la Lunca Corbului, a cumpărat aproape jumătate dintr-un teren mutat nelegal de la Bradu la Pitești, chiar în spatele Stadionului ”Nicolae Dobrin”. Teren al cărui titlul de proprietate a fost semnat, printre alții, chiar de nepotul Radu Bănică.
Ne întrebăm, firesc, cum e posibil ca PSD Argeș să promoveze un om cu un asemenea trecut. Și ne mai întrebăm cum comentează Radu Ștefănescu, directorul ANCPI, faptul că Radu Bănică își va angaja iubita la Cadastru.
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii