Web Analytics

Nemulţumiţi de izolarea Câmpulungului, muscelenii anunţă blocarea drumurilor naţionale din judeţ

de | 26.07.2017 19:56 | Actualitate

4 01Starea drumurilor naţionale care converg către Câmpulung, asigurând legătura acestuia cu municipiile Piteşti, Braşov, Curtea de Argeş şi Târgovişte constituie de mult un motiv de nemulţumire pentru musceleni, iar dezinteresul Ministerului Transporturilor va fi sancţionat din această cauză.

Asociaţia „Salvaţi Câmpulungul şi Muscelul”, constituită din aproape o sută de reprezentanţi ai societăţii civile din majoritatea domeniilor de activitate, a remis, recent, ministrului Transporturilor, Alexandru Cuc, o adresă prin care informează asupra degradării drumurilor, fapt care a creat o adevărată izolare a Câmpulungului, fiind afectate economia şi turismul zonei Muscel.
4 02Se specifică în solicitarea remisă Ministerului faptul că încă se lucrează la DN 73 Câmpulung-Piteşti, iar pe porţiunea înspre Braşov activitatea se desfăşoară lent. Apoi, DN 73C Câmpulung-Curtea de Argeş se află într-o stare deplorabilă, plin de cratere şi afectat de alunecări de teren. Drumul Naţional 72A, Câmpulung-Târgovişte este şi acela degradat, iar DN 73D, Câmpulung-Mioveni este, de asemenea, periculos pentru cei aflaţi în trafic.
Potrivit adresei, cei de la Asociaţia „Salvaţi Câmpulungul şi Muscelul” îşi anunţă intenţia de a-şi arăta nemulţumirea faţă de starea drumurilor printr-o acţiune de protest, organizată conform legii pe toate arterele rutiere specificate, începând cu DN 73C Câmpulung-Curtea de Argeş. Înainte de aceasta, se speră la obţinerea unui rezultat favorabil din partea Ministerului Transporturilor care să ducă la evitarea protestelor anunţate pentru luna septembrie.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii