Web Analytics

Nemții de la Leoni caută 150 de oameni pentru fabrica de cablaje auto din Bascov

de | 12.10.2020 09:54 | Actualitate, Economie

Producătorul de cabluri pentru industria auto Leoni Wiring Systems Piteşti, parte a grupului german Leoni, cu vânzări globale de aproximativ 4,85 mld. euro în 2019, are disponibile în prezent 150 de locuri de muncă pentru mun­ci­tori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor, la fabrica de cablaje din localitatea Bascov, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Argeş.

Ger­manii le oferă angajaţilor diferite trai­ninguri de formare profe­sio­nală pentru toate poziţiile din cadrul companiei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine. Cu aproximativ 13.000 de angajaţi la nivel local, Leoni este unul din­tre cei mai mari angajatori din Ro­mânia, potrivit datelor de pe site-ul companiei.

Compania Leoni Wiring Systems Piteşti, cu sediul în lo­ca­li­tatea Bascov, a raportat pen­tru 2019 afaceri de 637,7 mil. lei (134,5 mil. euro), un profit net de 15,2 mil. lei (3,2 mil. euro) şi un nu­măr mediu de 3.007 angajaţi, po­trivit site-ului Ministerului Fi­nan­ţelor.

Principalii clienţi ai Leoni sunt producătorii germani de maşini, dar şi alte companii din industria vehiculelor comerciale.

A.N

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii