Web Analytics
scris duminică, 27.10.2024

Nebojsa Vidic, antrenor FC Argeș Basketball: „Avem o mare problemă, atacul”

Echipa de baschet masculin a Piteștiului nu se află în cea mai bună formă. În ultima lună, formația argeșeană a înregistrat o singură victorie în campionat și a suferit cinci eșecuri consecutive, ultimul venind la Voluntari, scor 67-59, sâmbătă, 26 octombrie.

Nebojsa Vidic, antrenor FC Argeș Basketball: „Avem o mare problemă, atacul”

După eșecul de aseară, la clubul piteștean a avut loc o ședință la care au fost prezenți antrenorul echipei, Nebojsa Vidic, oamenii din conducerea clubului, precum și cei din Consiliul de Administrație.

Tehnicianul sârb a declarat că lotul trebuie să sufere mai multe schimbări, ce urmează să fie efectuate în următoarele zile.

„În această dimineață am avut o întâlnire cu conducerea clubului și Consiliul de Administrație, în urmă căreia s-a decis că lotul are nevoie de schimbări. Așa cum eu am construit echipa, așa voi schimba în următoarea săptămână. Suntem o formație ce practică o apărare foarte bună, după respectarea unui plan de joc. Dar avem o mare problemă, și anume atacul.

Îmi pare rău pentru fanii și persoanele din Pitești care ne urmăresc, pentru faptul că nu i-am făcut fericiți. Mulțumim enorm celor care au făcut deplasarea la Voluntari și au reușit să se facă auziți”, a declarat Nebojsa Vidic, antrenorul principal al echipei FC Argeș.

Pentru FC Argeș urmează o deplasare în FIBA Europe Cup, în Estonia, pe terenul lui Parnu Sadam. Confruntarea este programată miercuri, 30 octombrie, de la ora 19.

Citește și: Adrian Gavriliu, primul român arbitru internaţional de high divingh

Citește și:

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...