Web Analytics
scris joi, 12.09.2024

Naționala Under 21 a pierdut primul loc în grupă

Naționala U21 a României, pregătită de Daniel Pancu, a fost învinsă în jocul pe care l-a disputat împotriva Finlandei, în deplasare, și a pierdut primul loc al grupei preliminare pentru Campionatul European.

Naționala Under 21 a pierdut primul loc în grupă

Finlanda s-a impus cu 2-0, prin golurile marcate de Miettinen (în min. 22) și Liimatta (în min. 71).

În urma acestui rezultat, tricolorii au ajuns pe poziția a treia, fiind devansați de Elveția (17 puncte) și Finlanda (16 puncte).

România păstrează în continuare șanse pentru calificarea la EURO 2025. Ultimele două meciuri se dispută luna viitoare, cu Muntenegru, în deplasare (11 octombrie), și Elveția, acasă (15 octombrie). Cu două victorii, echipa națională U21 este sigură măcar de locul secund în grupă.

România are 16 puncte, dar golaveraj mai slab decât al finlandezilor.

Se califică la EURO echipele clasate pe primul loc în cele 9 grupe de calificare, alături de primele trei echipe de pe locurile doi cu cea mai bună linie de clasament. Celelalte ocupante ale locurilor secunde vor evolua, în luna noiembrie, într-un baraj, în dublă manșă.

Citește și: Adrian Dulcea: „Yannis Pîrvu este un copil talentat și serios”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...