Web Analytics
scris miercuri, 03.07.2024

Naționala României revine în ţară miercuri seară şi invită suporterii în Casa Tricolorilor

Echipa naţională de fotbal a României va reveni miercuri seară la Bucureşti, după eliminarea de la Euro 2024 în faza optimilor de finală, informează FRF, citată de News.ro. Tricolorii vor sosi la Aeroportul Henri Coandă la ora 23:20, cu un zbor de la Frankfurt, şi vor părăsi aeroportul prin salonul oficial. De aici, echipa se va deplasa direct la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, Casa Tricolorilor, unde suporterii care doresc să îi întâmpine îi pot aştepta.

Naționala României revine în ţară miercuri seară şi invită suporterii în Casa Tricolorilor

 “Federaţia Română de Fotbal face un apel către fani să nu vină la aeroport, deoarece nu va fi posibilă interacţiunea dintre echipă şi suporteri în acest loc. De asemenea, menţionăm că nu toţi jucătorii echipei naţionale vor reveni în ţară în această seară”, a precizat FRF.

Reprezentativa tricoloră s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Turcia este ultima echipă calificată din optimile Euro 2024

Turcia a eliminat Austria cu 2-1 în ultimul meci din optimile turneului și va juca cu Olanda în sferturile de finală pe 6 iulie, pe stadionul Olympiastadion din Berlin. Scorul s-a deschis rapid, în minutul 1, după un corner din care mingea a ajuns cu puțin noroc la fundașul Merih Demiral, care a băgat-o în ațe. Golul acestuia este a doua cea mai rapidă reușită din istoria Euro, după ce Bajrami de la Albania a marcat tot la această ediție, în secunda 23, împotriva Italiei. Tabela a rămas 1-0 la pauză, urmând ca același Demiral să dubleze avantajul turcilor, tot din fază fixă, cu capul, în minutul 59. Austria a marcat la 7 minute diferență prin Gregoritsch, din corner, restabilind speranțele acestora după ce au fost conduși tot meciul.

Citește și: România a fost eliminată de la EURO 2024. A pierdut în optimi cu Olanda

Turcia a completat tabloul sferturilor de finală, fiind ultima echipă calificată mai departe. În paralel, Austria nu a mai câștigat un duel din fazele eliminatorii într-un turneu final de la Campionatul Mondial din 1954, potrivit UEFA.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită