Web Analytics
scris duminică, 26.11.2023

Naționala de Handbal feminin a României a câștigat Trofeul Carpați, după ce a învins Elveția, Portugalia și Austria

Naţionala de handbal feminin a României a câştigat Trofeul Carpaţi, după ce a învins reprezentativa Austriei, scor 41-35 (24-17), în ultimul meci al turneului găzduit de Bistriţa. România a încheiat cu trei victorii, 33-28 cu Elveţia, 32-22 cu Portugalia şi 41-35 cu Austria.

Naționala de Handbal feminin a României a câștigat Trofeul Carpați, după ce a învins Elveția, Portugalia și Austria

Citește și: Ministerul Energiei: 175 de linii de medie tensiune sunt afectate din cauza vremii. Intervenţiile sunt dificile


”Publicul a fost minunat! A reprezentat cu adevărat al 8-lea jucător. Un public cald, un public care ne-a susținut pe toată durata turneului necondiționat. Ne-am simțit foarte bine la Bistrița. Țin să le mulțumesc din suflet, în nume personal și în numele echipei. Totodată, vreau să mulțumesc organizatorilor, tuturor celor care ne-au oferit cele mai bune condiții pentru a ne pregăti. Campionatul Mondial, un campionat extrem de important pentru Echipa Națională a României. Eu cred că a fost un turneu foarte reușit”, a declarat Florentin Pera, antrenorul Naționalei de Handbal feminin. Naţionala României va pleca la Campionatul Mondial în 28 noiembrie, de la Cluj-Napoca.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită