Web Analytics

Narcis Sofianu: „Marele meu adversar la alegerile pentru Primăria Pitești va fi Tudor Pendiuc, pentru că PSD Argeș nu are candidat”

de | 18.02.2016 11:12 | Politica si Administratie

Deși au mai rămas mai puțin de patru luni până la alegerile locale, PSD Argeș nu a anunțat nici acum un candidat pentru Primăria Pitești. O întârziere ciudată și deloc benefică pentru un partid ce până acum doi ani domina Argeșul și care acum se clatină din toate temeliile. Am discutat pe această temă cu consilierul județean Narcis Sofianu, cel care este candidatul desemnat al PNL la funcția de primar al Piteștiului.
„Cei din PSD Argeș sunt îngroziți de faptul că va candida Pendiuc și că le sparge bazinul. Practic, ei sunt foarte speriați că aș putea eu să înving sau poate să câștige Pendiuc. Dacă nu ar fi candidat Pendiuc sau dacă acesta ar fi susținut un candidat PSD, social-democrații ar fi avut motive să creadă că pot câștiga la pas. PSD Argeș nu are candidați. În afară de Cornel Ionică, un om care cunoaște bine Piteștiul și care are patru mandate de viceprimar, în rest ei nu au nici măcar un candidat credibil. Marele meu adversar în alegeri va fi Tudor Pendiuc, pentru că PSD Argeș nu are candidat. Este posibil și ca PSD Argeș să aștepte un candidat de la ALDE, pentru că au încheiat un protocol la nivel național”, spune Narcis Sofianu. D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii