Web Analytics
scris miercuri, 04.09.2024

Muscelul Câmpulung, meci amical cu Zimbrii Lerești

Sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 10, pe stadionul Parc din Leresti, AFC Muscelul Câmpulung va disputa un meci de verificare cu ACS Zimbrii Lerești, formație care evoluează în Liga a IV-a Argeș.

Muscelul Câmpulung, meci amical cu Zimbrii Lerești

Citește și: FC Argeș și CS Mioveni, amicale cu U Craiova, respectiv Rapid București

Intenția tehnicianului muscelenilor, Costin Lazăr, este de a omogeniza cât mai bine relațiile de joc și de a integra fotbaliștii care au sosit recent la echipă

În campionat, în clasamentul intermediar al Ligii 2, AFC Câmpulung Muscel ocupă locul 19, cu 3 puncte acumulate în cinci meciuri.

În runda a cincea, disputată sâmbătă, 31 august, AFC Câmpulung Muscel a pierdut confruntarea disputată în fața echipei Concordia Chiajna, în deplasare. Meciul cu Concordia s-a terminat cu victoria ilfovenilor, aceștia impunându-se cu scorul de 1-0, unica reușită aparținându-i lui Giovani Ghimfuș, din lovitură de la 11 metri, în minutul 34.

Antrenorul Muscelului, Costin Lazăr, a acuzat arbitrajul după eșecul de la Chiajna. ”Ce concluzii să mai tragem? Al patrulea meci pierdut. Lăsând la o parte rezultatul final, mie, unul, mi-a plăcut atitudinea băieților, am arătat bine, am arătat ca o echipă care vrea să facă fotbal. Din păcate, avem aceleași probleme de la începutul campionatului, cu niște erori de arbitraj, din punctul meu de vedere, destul de mari, cu un penalti foarte ușor acordat pentru echipa adversă.

Nouă ni s-au refuzat două lovituri de la 11 metri. Asta e viața, mergem înainte, încercăm să construim în continuare, să le redăm încredere băieților”, a transmis Lazăr.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...