Web Analytics
scris vineri, 11.10.2024

Muscelul Câmpulung a câștigat amicalul cu FC Argeș

Vineri. 11 octombrie, FC Muscelul Câmpulung a câștigat la limită, 1-0, amicalul cu FC Argeș, disputat la baza sportivă Albota.

Muscelul Câmpulung a câștigat amicalul cu FC Argeș

Diferența a fost făcută de autogolul lui Ailenei, care, în minutul 75, în încercarea de a respinge o minge, a trimis în propria poartă. Victoria din amicalul cu FC Argeș este una de moral pentru FC Muscelul Câmpulung și o bună repetiție înaintea confruntării de sâmbăta viitoare, de pe propriul teren, cu CSC Șelimbăr.

În etapa următoare, FC Argeș va juca împotriva echipei Chindiei Târgoviște, meciul fiind programat vineri, 18 octombrie, de la ora 16.30, la Mioveni.

𝑭𝑪 𝑨𝒓𝒈𝒆𝒔̦: Straton – Tofan, Tudose, Ghiocel, Borța – Seto, Dima, Rădescu, Buhăcianu – Gronner, Dulcea;

Rezerve: Oncescu, Doukoure, M. Roman, Dinoci, Gheorghe, Moldoveanu, Morar, Garutti, Șain, R. Văduva, A. Dinu, Marco Dică, Ailenei; a𝒏𝒕𝒓𝒆𝒏𝒐𝒓: 𝑩𝒐𝒈𝒅𝒂𝒏 𝑨𝒏𝒅𝒐𝒏𝒆;

𝑭𝑪 𝑴𝒖𝒔𝒄𝒆𝒍𝒖𝒍 𝑪𝒂̂𝒎𝒑𝒖𝒍𝒖𝒏𝒈: Bălănică – Stancu, Farcaș, Gîsă, Sanda, Otto – Ntamak, Vasile, Alima – Oprișan, Torje.

Au mai intrat Voicu, Stelea, Ene, Coman, Jenaru, Believe, Hussaini, A. Popescu, Dumitrescu, Longher și Florică; a𝒏𝒕𝒓𝒆𝒏𝒐𝒓: 𝑴𝒂𝒓𝒊𝒖𝒔 𝑩𝒓𝒂𝒕𝒖.

Citește și: Vezi programul echipelor de juniori ale FC Argeșului

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...