Web Analytics

Motocicletele Husqvarna în ediție limitată Rockstar cuceresc cele mai dificile trasee enduro

de | 5.11.2021 10:54 | Actualitate

Husqvarna a adus pe piață o serie de dirt bike-uri foarte capabile pe segmentul enduro, impresionând prin putere, manevrabilitate și, nu în ultimul rând, prin designul modern construit la cele mai noi standarde. Din gama în 2 timpi se remarcă modelul FE 350 Rockstar Edition. Vârful de lance al gamei în 4 timpi este TE 300i Rockstar Edition. Ambele motociclete promit să livreze performanță ridicată, indiferent de condiții, pentru a vă propulsa rapid pe podium în competițiile și întrecerile de profil. Pe piață veți descoperi motocicletele de ultimă generație Husqvarna la cele mai bune prețuri, alături de echipamente moto și off-road complete, provenind de la cei mai renumiți producători în domeniu, ca Fox Racing, Leatt, Shift și alții.

Motocicleta Husqvarna FE 350 Rockstar Edition se bucură de o largă apreciere în rândul celor pasionați de enduro extrem, deoarece oferă o excelentă versatilitate pe orice tip de teren. Aceasta păstrează sentimentul de agilitate oferit în general de modelele 250, în combinație cu un raport echilibrat putere versus greutate și puterea caracteristică unui motor de 450. De aceea, reprezintă deja alegerea preferată a celor care caută să obțină cel mai bun echilibru între putere și greutate. Se evidențiază prin echiparea cu suspensii premium WP, sisteme electronice avansate și dotări gândite pentru confort și ergonomie.

Împreună cu o colecție de rafinamente de inovație, modelul limitat Husqvarna FE 350 Rockstar Edition dispune de tehnologie de ultimă oră, plus grafică, culori și părți la standardele actuale, fiind un dirt bike inspirat de motocicletele de curse Rockstar Energy Husqvarna Factory.

Varianta FE 350 Rockstar Edition dispune de cel mai versatil motor în clasa sa, DOHC 350, a cărui arhitectură se aseamănă, în mare parte, cu cea a lui FE 250 și a lui FE 350. Cadrul construit din oțel crom molibden oferă cel mai înalt nivel de precizie, asigurând un feedback pentru rider fără precedent și stabilitate în linie de excepție. Cadrul îmbrăcat în vopsea neagră premium beneficiază de protecții standard pentru durabilitate extinsă. Setup-ul la nivel de suspensii este, de asemenea, remarcabil. Furca față WP XPLOR 48 a fost proiectată special pentru pilotare enduro. Prin intermediul sistemului de control al tracțiunii, acest dirt bike va oferi tracțiune maximă.

Husqvarna TE 300i Rockstar Edition este liderul gamei enduro în 2 timpi și oferă performanță dovedită. Motorul 300cc din dotare a fost poziționat strategic pentru a contribui la o centralizare optimă a masei și se caracterizează prin vibrații reduse, fiind un punct de referință când vine vorba despre performanța enduro. Motorul vine cuplat la o cutie cu 6 viteze. Versiunea TE300i Rockstar deține un rezervor de capacitate 18 litri. Pachetul standard include pornire electrică, o șa confortabilă de înălțime 950 mm, frâne Brembo față și spate pe discuri puternice, suspensie WP XPLOR pe față cu o lungime a cursei de 300 mm și suspensie spate WP XACT cu monoamortizor și o cursă de 300 mm. Modelul mai vine dotat cu sistem de răcire și radiatoare eficiente, unitatea de răcire fiind integrată în cadru, ceea ce elimină necesitatea unor tuburi suplimentare și asigură protecție sporită în fața elementelor care pot crea daune.

 

Constructorul a lansat o colecție nouă de echipamente cu profil enduro, unde veți găsi absolut orice aveți nevoie, de la căști concepute special pentru această disciplină, până la bluze, pantaloni, cizme, diverse protecții și ochelari. Specialiștii

Surse foto:

https://www.husqvarna-motorcycles.com/en-int/models/enduro/4-stroke/fe-350-rockstar-edition2022.html

https://www.husqvarna-motorcycles.com/en-int/models/enduro/4-stroke/fe-350-rockstar-edition2022.html

https://www.husqvarna-motorcycles.com/en-int/models/enduro/2-stroke/te-300i-rockstaredition2022.html

https://www.husqvarna-motorcycles.com/en-int/models/enduro/2-stroke/te-300i-rockstaredition2022.html

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii