Motoare și concert Cargo, aseară, la Topoloveni

de | 15.09.2019 10:22 | Actualitate

Senzație și adrenalină, aseară, pe stadionul din Topoloveni, cu vârf de audiență super-concertul Cargo, de la ora 22.00, când peste 4000 de spectatori si iubitori ai sportului cu motor au fost prezenți pe stadionul din localitate.
Înaintea celor de la Cargo, au pregătit terenul pentru rockereală de cel mai înalt nivel trupele Magica și Korsar. Încă de la prima ediție, Black&White Motor Party, evenimentul
organizat de o trupă de entuziaști reuniți în clubul Chopper Academy MC Topoloveni, afiliați la Chopper Academy România, s-a bucurat de succes. Și spunem asta având în vedere că la parada motoarelor de pe străzile din orașul de pe Valea Cârcinovului, sâmbătă, la ora 18.00, au luat parte circa 250 de motocicliști. Mulți dintre ei veniți cu prietena, iar cei căsătoriți, și cu copiii, toți veniti din localități din afara județului, precum București, Ploiești, Pitești, Târgoviște, Vâlcea, Brașov, dar si de la Lugoj, Craiova, Constanța sau Timișoara.
Chiar și din Malaga a venit un spaniol, care a ținut neaparat să-l cunoască pe primarul Topoloveniului, Gheorghiță Boțârcă, și să facă o poză cu acesta. Amândoi au descoperit că urcă în șa pe un Harley Davidson, iar primarul i-a mai povestit ibericului din Malaga că e pasionat de motociclism încă din tinerețe, din anii ‘70, când la modă în România erau motoarele cehești.

Pe tot parcursul celor două zile de concerte, vineri și sâmbătă, stadionul a fost organizat impecabil, cu parcare pentru motoare, zonă de food și drink, spații pentru sporturi specifice și de agrement pentru copiii care voiau sa exerseze tirul cu arcul, toalete ecologice, corturi pentru comerțul cu produse si suveniruri căutate de motocicliști.
Singurul oficial prezent la eveniment a fost vicepreședintele Consiliului Judetean, Ion Mînzînă, care ne-a spus că a venit și pentru că este fan înrăit al celor de la Cargo. O echipă de la Observatorul Antenei 1 a făcut un reportaj, difuzat în această dimineață, iar Jurnalul de Argeș a fost partener media el evenimentului.

Distribuie!

Articol scris de Gabriel Grigore

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: Black&White Motor Party,cargo

Ultimele articole

Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată
Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată

Comisia juridică a Deputaților a aprobat, joi, un raport favorabil privind cererea DNA Pitești de încuviințare a percheziției informatice la deputatul Adrian Miutescu. Solicitarea procurorilor DNA trebuie aprobată și de plenul Camerei Deputaților. Pe 24 noiembrie, DNA...