Web Analytics

Motivele ce te vor face să încerci ruleta

de | 27.10.2021 16:41 | Actualitate

Jocul de ruletă este considerat pe bună dreptate ca fiind regina jocurilor de cazino. Sunt o mulţime de explicaţii pentru acest lucru, printre care se regăseşte multitudinea de pariuri care se pot depune în acest joc şi cotele mari care te aşteaptă pe masa de joc. Dacă nu ai jucat până acum acest joc este cazul să îţi reconsideri poziţia şi să deprinzi tainele jocului de ruletă citind rândurile următoare.

Este un joc uşor de învăţat

Fortuna pariuri îţi propune printre alte jocuri şi pe cel de ruletă şi o face la superlativ prin diversitatea variantelor pe care ţi le pune la dispoziţie. Ce face acest joc unul atât de popular care a rezistat probei timpului? Cu siguranţă că motivul principal este uşurinţa cu care acest joc se poate învăţa de orice jucător. Poate că la prima vedere jocul ar părea unul complicat, însă în realitate este unul cât nu se poate mai simplu. Ai în faţă o masă cu pariurile care se pot depune la joc şi în capătul acesteia o roată pe care se află 36 de diviziuni. Acestea sunt colorate în mod egal în roşu şi negru, cu excepţia căsuţei numărului 0, care are culoarea verde. Pe roata de joc se găsesc deci 36 de diviziuni, care corespund şirului de numere de la 1 la 36.

Nu trebuie decât să te hotărăşti ce număr sau combinaţii vrei să joci, să plasezi miza şi să aştepţi debutul jocului. Într-un cazino terestru bila va fi aruncată de un dealer şi tu vei aştepta ca aceasta să cadă într-un buzunar de pe roată. Tot dealerul este cel care va împărţi câştigurile sau dimpotrivă, va anunţa pierderile. În mediul online rolul dealerului este luat de către softul jocului, astfel că toate aceste acţiuni se vor întâmpla fără implicarea factorului uman. Indiferent de mediul în care alegi să practici acest joc, te vei convinge că regulile sunt uşor de învăţat şi le vei deprinde într-o perioadă de timp scurtă.

Promovează socializarea

Este plin internetul de imagini spectaculoase în care jocul de ruletă cedează câştiguri astronomice care depăşesc MILIOANE de dolari. În afară de câştigul imens în bani, este imposibil să nu remarci euforia celor adunaţi în jurul mesei de ruletă. Nu mai contează cine a câştigat, bucuria este una generală şi se manifestă de către toată lumea. Asta face jocul de ruletă, ajuta şi promovează socializarea între oameni. Nu mai contează culoarea pielii sau categoria socială din care fac parte, jocul de ruletă a desfiinţat aceste graniţe.

Bucuria este generală şi în acest cadru se pot lega prietenii care pot dura chiar o viaţă. Totuşi, natura socială de care dă dovadă jocul de ruletă nu este pe placul tuturor jucătorilor, însă majoritatea dintre ei vor aprecia această caracteristică. În final contează experienţa de joc şi dacă se mai adăugă componenta de socializare, se explică popularitatea de care acest joc se bucură de atât de multă vreme.

suspansul

suspansul

Suspansul

Nici un alt joc de masă, indiferent de numele acestuia,  nu oferă emoţia pe care o insuflă jocul de ruletă. Nu atât dispunerea pariurilor pe masa de joc face acest lucru ci urmărirea bilei în căutarea buzunarului câştigător. Este suspansul pe care acest joc îl oferă oricărui jucător, pentru că în final numărul ales de bilă face ca un pariu să fie câştigător sau perdant. Pentru o clipă, toţi jucătorii fac o tăcere mormântală aşteptând ca bila să se aşeze pe un buzunar de pe roată.

În funcţie de numărul pe care acesta aterizează izbucnesc urale de bucurie sau dimpotrivă, murmure de dezamăgire. Până la urmă eşti un om care are propriile trăiri şi înţelegi să ţi le exprimi într-un anumit mod care te face unic. Poţi încerca şi un joc de cărţi, dar cu siguranţă că nu vei trăi un asemenea sentiment. Chiar şi la jocul de blackjack, aşteptarea unui decar care să facă 21 împreună cu asul pe care îl ai în mâna nu seamănă deloc ca intensitate cu ceea ce simţi urmărind bila lansată de dealer. Suspansul pe care îl generează jocul de ruletă în fiecare jucător este unul unic şi dacă nu ai jucat acest joc până acum nu îl poţi explica la adevărata dimensiune. Dacă vrei să trăieşti suspans la maxim şi să te bucuri şi de experienţa unui joc de calitate, ruleta este pentru tine cea mai bună alegere.

indemanare

indemanare

Nu ai nevoie de îndemânare

Poate dacă ai organiza la tine acasă o seară de poker, ai avea nevoie de toată îndemânarea cu care eşti înzestrat. Va trebui să pregăteşti decorul, să faci cărţile şi să le împărţi jucătorilor astfel încât toţi să primească acelaşi număr de cărţi pentru a iniţia jocul. La ruletă însă, cerinţele de îndemânare sunt 0 în ceea ce te priveşte. La un cazino terestru, dealerul face toată treaba, îndemânarea de care dă dovadă fiind de fapt cerinţa postului.

Fără îndemânare, acesta nu şi-ar putea îndeplini sarcinile jobului, fiind inutil pentru munca de dealer la jocul de ruletă. Trebuie să dea dovadă de îndemânare şi în acest spirit dealerul va prelua pariurile, va arunca bila pe roata ruletei şi va împărţi câştigurile. Implicarea ta în joc constă doar în a alege numărul pe care vrei să pariezi şi să te hotărăşti la ce miză optezi.

Restul este treaba hazardului şi dacă bila va cădea pe numărul pe care l-ai pariat înseamnă că te afli în graţiile acestuia. Urmează să faci în final şi cea mai aşteptată acţiune de către fiecare jucător, aceea de a ridica de pe masa de joc câştigurile. Este cea mai plăcută îndeletnicire de care ai parte la jocul de ruletă şi crede-ne pe cuvânt, nu îţi va necesita în nici un fel abilităţi speciale personale.

Concluzie

Dacă nu ai încercat până acum jocul de ruletă, ai pierdut o experienţă de joc fascinantă. Chiar dacă modul de joc este unul uşor de deprins, suspansul care caracterizează acest joc face cu adevărat toţi banii. Pariază deci inspirat, urmăreşte bila care caută buzunarul câştigător şi bucură-te de magia acestui joc care a traversat timpul!

 

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole