Web Analytics

Moşteanu: PNL a refuzat din start discuţiile cu USR pentru refacerea coaliţiei. Am simţit ostilitatea preşedintelui Iohannis

de | 31.10.2021 13:34 | Actualitate, Politica si Administratie

 

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, susţine că România ar fi putut avea acum un nou guvern dacă PNL nu ar fi refuzat “din start” negocierile cu useriştii pentru refacerea coaliţiei.

Moşteanu îi acuză pe liberali că s-au dus „să se umilească la PSD, încearcă din răsputeri să refacă USL”, excluzând orice negociere cu USR.

Citește și: Dramă fără margini în familia elevei moarte la liceul din Costeşti / Părinţii nu-şi revin şi merg la cimitir să dea la o parte ţărâna de pe mormântul fetiţei

“PNL a refuzat din start discuţiile cu USR despre refacerea coaliţiei de guvernare. USR a cerut un nou prim-ministru, desemnarea lui Nicolae Ciucă era un pas important pentru a debloca criza politică declanşată de PNL. Cu un calendar de reforme negociat, cu un nou acord care să ne garanteze că vom evita momente precum demiterea miniştrilor Vlad Voiculescu şi Stelian Ion, coaliţia de guvernare putea fi refăcută în câteva zile.

Citește mai departe pe epochtimes-romania.com

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii