Web Analytics
scris sâmbătă, 25.05.2024

MORȚI SUSPECTE în dosarele instrumentate de binomul SRI-DNA

Morțile suspecte ale unor afaceriști milionari, avocați, procurori și judecători au scos în lumină o adevărată operațiune de reducere la tăcere concepută de Statul Paralel. O spun chiar cei care s-ar afla printre victimele sistemului, în scrisori de adio sau în mărturiile lăsate familiilor, care însă nu au acceptat niciodată să le facă publice de teamă că ar putea să ajungă și ei victime, potrivit Realitatea. 
Citește și: Copil de 8 ani, căzut din telescaun în stațiunea Straja. Era însoțit tot de un minor

MORȚI SUSPECTE în dosarele instrumentate de binomul SRI-DNA

Statul paralel ar fi acționat în detaliu pentru a-i împinge pe unii spre gesturi extreme. Potrivit unui fost ofițer, la sediul SRI se organizau săptămânal videoconferințe cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, pentru începerea unor campanii împotriva unor persoane. În cadrul uneia dintre ședințe, s-ar fi stabilit să se înceapă strângerea de probe împotriva lui Dan Adamescu, ulterior mort în condiții suspecte – susține familia sa.

„Generalul Coldea a ordonat DNA să fabrice urmărirea penală a domnului Adamescu și a spus că SRI ar ajuta la strângerea de probe care ar putea fi folosite pentru a-l incrimina. (…) Colonelul mi-a spus că el a fost îngrozit despre semnarea ordinului, dar a simțit că nu avea altă opțiune decât să-l semneze”, a declarat un ofițer SRI sub protecția anonimatului pentru un post de televiziune.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...