Web Analytics
scris duminică, 06.10.2024

Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit cu Valeriu Gheorghiță, șeful vaccinărilor din pandemie

Monica Bîrlădeau și medicul militar Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit cu fast la Palatul Snagov! Evenimentul a fost pregătit în mare taină, iar cei doi și-au rostit jurămintele în prezența mai multor vedete, printre care Andreea Marin și Adelina Pestrițu. Meniul pregătit pentru invitați a fost unul de lux, însă, surprinzător, nu au lipsit sarmalele! 

Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit cu Valeriu Gheorghiță, șeful vaccinărilor din pandemie

Nunta s-a deschis cu valsul mirilor. Cei doi au dansat pe melodia The Second Walz a lui Andre Rieu. Mai apoi, la cererea lui Valeriu Gheorghiță, a fost organizat un moment special. Ce-a dea doua melodie pe care au dansat a fost una machedonească. Medicul SRI a ales-o pentru că este machedon.

Citește și: Expoziția de pictură a artistului Ion Dumitriu, timp de două luni, la Fundația Culturală Ilfoveanu & Badea

Petrecerea s-a încins însă cu adevărat pe ritmurile melodiilor tradiționale, atunci când actrița Maria Buză, colega de platou a Monicăi Bârlădeanu, a cântat în mijlocul invitaților.

Meniul cu care s-au delectat invitații a fost unul exclusivist. Printre preparate s-au numărat sturionul rumenit servit cu unt negru și morcovi caramelizat, dar și sarmalele în cuib învelite în frunză de hrean, tei, viță și varză. Alături de ele, bineînțeles, nelipsita mămăliguță. De asemenea, la discreția invitaților au fost și alte două preparate de lux: mușchiul de porc în crustă de verdețuri și pulpele coapte de rață, servite cu varză roșie călită cu mere și ceapă. Tortul mirilor, vedeta unui eveniment de o asemenea anvergură, a fost creat dintr-o bezea italiană, ciocolată neagră și vișine în alcool.

Citește și: Încă peste 11.500 de elevi din 473 de școli vor primi masă sănătoasă, până la finalul anului 2024

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...